Generelle Handelsbetingelser

Aquakoi.dk V. 1.0 - 2014

Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Der henvises i øvrigt til Købelovens § 78 for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

Anvendelse af reklamationsret

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles aqua-koi inden rimelig tid efter varens modtagelse. 

Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. 

Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post eller indlevere den på vores post adresse. Vi anbefaler i alle tilfælde, at De opretter en RMA-sag, da dette forkorter sagsbehandlingstiden væsentligt.

Bemærk, at varer der sendes uden porto, på efterkrav eller uden omdeling, nægtes modtaget af aqua-koi

Produkter der reklameres over skal indsendes komplet med alle løs dele.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til aqua-koi´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. 

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af aqua-koi

Fortrydelsret

Der er 14 dages returret på varerne købt i online shop, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Bemærk at special varer, ikke kan returneres. Det skyldes at varen er special fremstillet til dig.
Du kan også fortryde ved at nægte modtagelsen af varen.