Filterbakterier

Der er 10 varer.

Med den målrettede tilsætning af filter- og slam nedbrydende bakterier sikrer du, at den biologiske balance i din havedam opbygges og vedligeholdes. Tilsætningen bør foretages regelmæssigt for at sikre nedbrydning af ammonium og nitrit. Under den biologiske (eller biokemiske) nitrifikationsproces omdannes ammonium til nitrit og nitrit til nitrat...

Med den målrettede tilsætning af filter- og slam nedbrydende bakterier sikrer du, at den biologiske balance i din havedam opbygges og vedligeholdes. Tilsætningen bør foretages regelmæssigt for at sikre nedbrydning af ammonium og nitrit. Under den biologiske (eller biokemiske) nitrifikationsproces omdannes ammonium til nitrit og nitrit til nitrat. Ammonium og nitrit er fisketoksiner og bør altid være 0. Filterbakterier er tilgængelige i en bred vifte af typer. Flydende filterbakterier er til øjeblikkelig brug, bobler eller tabletter opløses langsommere og frigiver gradvist deres virkning, frysetørrede pulvere er stærkt koncentreret og har mere effekt.

Tilsætningen af ​​slam nedbrydning bakterier finder sted, så urenheder og rester kan bionedbrydes. De støtter den biologiske ligevægt og sørger for, at slam og organiske rester som blade nedbrydes i vanskelige områder. Reducer forurenende stoffer, nitrifikationsbakterierne får mere plads til at arbejde, og dine fisk vil også udvikle sig meget bedre.

Hos Aquakoi finder du filter eller starterbakterier for at få dit filter til at starte og for at opretholde eller forbedre nitrifikationsbakterier omkring nitrifikationsvirksomheden i filteret.

Mindre
Mere
Viser 1 - 10 af 10 varer
Acceptér Site use cookies