Mælkesyrebakterier

Der er 5 varer.

Mælkesyrebakterier kan udføre vigtige opgaver i afgiftning eller selvrensning af havedammen som en del af næringsstofcyklussen. Bakterierne omdanner toksiner såsom ammoniak eller nitrit og reducerer derefter overskydende næringsstoffer i dammen, hvilket i sidste ende forhindrer dannelse af alger og således skaber grundlaget for en klar og sund h...

Mælkesyrebakterier kan udføre vigtige opgaver i afgiftning eller selvrensning af havedammen som en del af næringsstofcyklussen. Bakterierne omdanner toksiner såsom ammoniak eller nitrit og reducerer derefter overskydende næringsstoffer i dammen, hvilket i sidste ende forhindrer dannelse af alger og således skaber grundlaget for en klar og sund havedam.

Et naturligt produkt til forebyggelse og helbredelse af bakterielle infektioner og parasitære svampesygdomme. Det forbedrer vandkvaliteten og stimulerer kois naturlige forsvarsmekanismer, samt stimulerer fordøjelsen.

Mælkesyrebakterier kan med fordel anvendes i følgende situationer:

  •          I tilfælde af overdreven alger og for høje niveauer af ammoniak, nitrit eller nitrat
  •          Efter skift af vand og efter filtervedligeholdelse
  •          I tilfælde af øjesygdom, finnrot, svampeinfektioner eller efter medicinering som en booster for  immunsystemet
  •          i begyndelsen af en nye sæsoner, og om sommeren ved varme temp.
  •          Ved overfodring eller overbefolkning af koi dammen

Damvand behandlet med mælkesyrebakterier er ufarligt for alle kæledyr (hunde, katte) og fugle.

Vigtigt: Hvis du har en UV-lampe, skal du sørge for at slukke for den i ca. 12–24 timer, når du bruger mælkesyre i din havedam. Hvis dette ikke gøres, kan de værdifulde mælkesyrebakterier dræbes.

se også vores Aquamaster koifoder, med probiotiske egenskaber.

Mindre
Mere
Viser 1 - 5 af 5 varer
Acceptér Site use cookies