Zumiki 4 kammer filter kit Zoom ud

Zumiki 4 kammer filter kit

Ny

34 679,00 kr

inkl. moms

Betal med Visa, MasterCard og andre kort her
Betal med Visa, MasterCard og andre kort her

Hurtig levering

Frisk Foder

Zumiki modul filtreringssystem 

Den nye Zumiki modul filtreringssystem skiller sig ud på grund af sin enorme kapacitet (825 liter!), Høj kvalitet efterbehandling og er let at installere. På grund af det modulære system er det muligt at tilpasse hver filtreringsinstallation til dine behov. Uanset om det er en koi dam eller en stor swimmingpool, tilbyder vi en perfekt monteringsløsning til at holde vandet sundt og klart! Zumiki filtreringsmoduler er nemme at rengøre på grund af affaldshanen er anbragt i bunden! 
De kompakte Zumiki moduler gør det muligt at filtrere damme i alle størrelser! En dam er i konstant forandring, hvad der kræves af dit filtreringssystem også. På grund af ny eller voksende fisk eller en udvidet overflade eller volumen, kan regelmæssige filtreringssystemer ikke følge med! 
Zumiki modul filtreringssystem vokser med din damms efterspørgsel; ekstra moduler kan integreres i det eksisterende filtersystem på alle tidspunkter. 
Zumiki har et stort maksimal vandgennemstrømning og har en max. kapacitet på 30.000 liter i timen! Hver Zumiki kommer med et matchende låg og affalshane. 

 

Max vandflow    30.000 liter/time
Max. koi dam: 65.000 liter
Max. dam: 100.000 liter
Dimensions: BxLxH    102x390x91cm
Kapacitet: 3.425 liter
1. kammer: Zumiki Filterbørste
2. kammer: Zumiki Japansk måtte
3. kammer: Zumiki Japansk måtte
4. kammer: Zumiki Fiorør og Filterskum

Ingen kunde anmeldelser for øjeblikket.

Skriv en anmeldelse

Acceptér Site use cookies