Zumiki 2 kammer + hvirvel-filter kit Zoom ud

Zumiki 2 kammer + hvirvel-filter kit

Ny

21 516,00 kr

inkl. moms

Betal med Visa, MasterCard og andre kort her
Betal med Visa, MasterCard og andre kort her

Hurtig levering

Frisk Foder

Zumiki modul filtreringssystem 

Den nye Zumiki modul filtreringssystem skiller sig ud på grund af sin enorme kapacitet (825 liter!), Høj kvalitet efterbehandling og er let at installere. På grund af det modulære system er det muligt at tilpasse hver filtreringsinstallation til dine behov. Uanset om det er en koi dam eller en stor swimmingpool, tilbyder vi en perfekt monteringsløsning til at holde vandet sundt og klart! Zumiki filtreringsmoduler er nemme at rengøre på grund af affaldshanen er anbragt i bunden! 
De kompakte Zumiki moduler gør det muligt at filtrere damme i alle størrelser! En dam er i konstant forandring, hvad der kræves af dit filtreringssystem også. På grund af ny eller voksende fisk eller en udvidet overflade eller volumen, kan regelmæssige filtreringssystemer ikke følge med! 
Zumiki modul filtreringssystem vokser med din damms efterspørgsel; ekstra moduler kan integreres i det eksisterende filtersystem på alle tidspunkter. 
Zumiki har et stort maksimal vandgennemstrømning og har en max. kapacitet på 30.000 liter i timen! Hver Zumiki kommer med et matchende låg og affalshane. 

 

Max vandflow    15.000 liter/time
Max. koi dam: 35.000 liter
Max. dam: 65.000 liter
Dimensioner: BxLxH    102x270x91cm
Kapacitet: 2.050 liter
Pre-filter: Hvirvel-filter
1. kammer: Zumiki Filterbørste
2. kammer: Zumiki Japansk måtte

Ingen kunde anmeldelser for øjeblikket.

Skriv en anmeldelse

Acceptér Site use cookies