Nedsat pris! Clarity 3 Protein skimmer (Demo) Zoom ud

Clarity 3 Protein skimmer (Demo)

Clarity

Ny

Demo Protein skimmer - 3000 liter pr. time til kun 5999,-

Flere detaljer

5 999,00 kr

inkl. moms

7 499,00 kr inkl. moms

-1 500,00 kr

Betal med Visa, MasterCard og andre kort her
Betal med Visa, MasterCard og andre kort her

Hurtig levering

Frisk Foder

ClarityEffektiviteten af traditionelle Protein Skimmer i ferskvand er begrænset af den lavere tæthed i ferskvand og dermed evnen til at danne små nok bobler med tilstrækkelig areal til at tiltrække det organiske affald.

Da Clarity protein skimmer er baseret på en helt anden tilgang, har den ikke denne begrænsning.

Clarity protein skimmerDette resulterer i fremragende effektivitet, også i ferskvand og åbner op for mange spændende anvendelser for Clarity protein skimmer. 
Under den normale procedure for fodring fisk og nedbrydning af organisk stof, er niveauet af ilt i vandet ændret. Disse miljømæssige ændringer er ikke ønskværdigt og kan resultere i øget stress og usunde forhold for Koi'er. Clarity protein skimmerens driftsform genskaber balancen af ilt i vandet som en del af processen med at nedbryde ammoniak og nitrit til nitrat, før skumdannelse.

Når vandet risler ned i Clarity Protein skimmer via et "brusehovde" som "lufter" vandet, begynder bakterier som er fastgjort til bio-ringe at nedbryde organiske forbindelser til et enklere og mindre giftige stoffer. Det vigtigste eksempel på denne proces er "spaltningen" af ammoniak til nitrit og til sidst nitrat.

Dette resulterer i en mere effektiv fjernelse af organiske forbindelser. Ozon behandling kan kombineres med  Clarity protein skimmer, som resulterer i stabile vandforhold på trods af store variationer i kvaliteten af det indkommende bassinvand.
Clarity protein skimmer har næsten ingen vedligeholdelse og er let at installere og kan køre i flere måneder uden nogen form for vedligeholdelse (afhængig af kvaliteten af bassinvandet som pumpes ind). Da der ikke er nogen bevægelige dele og dermed ingen slitage, har Clarity protein skimmer har en lang levetid.

BØR ALTID INSTALLERES MED ET FORFILTER/SIEVE OG EN GOD KVALITETS PUMPE SOM KAN LEVERER DEN TILSTRÆKKELIGE MÆNGDE VAND FOR OPTIMALT RESULTAT....!

Clarity Model

Liter pr. T

BassinstørrelseDimentioner(cm) Tilgang (mm)
Clarity CL3 3000 3000 - 10000 115 H x 70 L x 30 W 40 mm
Clarity  CL10 10000 10000 - 30000 135 H x 85 L x 40 W 50 mm

Ingen kunde anmeldelser for øjeblikket.

Skriv en anmeldelse

Acceptér Site use cookies