AquaForte BioFleece 1000 papirfilter Zoom ud

AquaForte BioFleece 1000 papirfilter

Biofleece

Ny

Tromlen indeholder 100 liter Biomedia og kan omsætte 800 Gram foder pr. dag.

Flere detaljer

37 971,00 kr

inkl. moms

Betal med Visa, MasterCard og andre kort her
Betal med Visa, MasterCard og andre kort her

Hurtig levering

Frisk Foder

Aqua ForteDette AquaForte BioFleece filter leverer den perfekte kombination af mekanisk og biologisk filtrering i én enhed!
Filterfleecen tager sig af den mekaniske filtrering og bio-tromlen med filtermedier tager sig af den biologiske filtrering.
Dette BioFleece-filter har en meget robust LDPE filterkasse. Strømforsyningen bruger en transformer til at drive en 24 volts motor.
Årlige driftsomkostninger er minimale.

Systemet er styret af en computer/PLC og der kan tilsluttes PC for ændring af spuletider. Antal skyldninger kan aflæses, samt status på filteret.Papirfilter PLC

 
Funktion:
Vandet, pumpes i filteret (1) og siver gennem fleece-membranen hvorefter det ved hjælp af tyngdekraften løber gennem "bio-tromlen" (3). Fleece-membranen er i stand til at fange faste partikler ned til omkring 40 mikron hvorved det forebygger at det biologiske filtermedie stoppet til. Nitrificerede bakterier vil etablere sig på filtermediet inde i bio-tromlen og nedbryde skadelig ammoniak og nitrit. Det biologiske filterområde er
nærmest vedligeholdelsesfrit, da der kun vil løbe pre-filtreret vand igennem det. Affaldsudløbet i nederste hjørne af filteret (2) kan bruges til at fjerne de tungere affaldspartikler.

Når fleecemembranen langsomt mættes med affald vil vandstanden inde i filterhuset stige indtil det når den øverste føler (5). Når denne føler er i kontakt med vandet i 60 sekunder, vil den sætte motoren i gang. Motoren vil langsomt dreje bio-tromlen i 3 sekunder, så der fremkommer et stykke ny (ren) fleece-membran, som vandet kan strømme igennem. Dette bevirker at AquaForte BioFleece 300 papirfiltervandstanden i filteret synker. Efter at denne proces er udført, vil betjeningselementet have en forsinkelse på 20 sekunder, før det ikke vil reagere på niveausensoren. Hvis føleren fortsat er aktiv på grund af en fejl (f.eks. et blokeret returløb), vil betjeningselementet udløse motorfunktionen igen op til 3 gange. Hvis fejlen ikke er bragt i orden vil alle LED-indikatorer blinke for at gøre opmærksom på, at der er opstået en fejl. Denne sikkerhedsfunktion er specielt designet for at undgå unødvendig forbrug af fleecemembran. Ved at trykke på den røde knap, kan man manuelt annullere fejlen og forsinkelsestiden. I tilfælde af, at motoren ikke fungerer korrekt eller at fleece-membranen ikke transporteres på den rigtige måde, vil vandet altid sikkert vende tilbage til dammen via sikkerhedsudløbet (4).

BioFleece 1000 måler 120 x 75 x 70 cm og maksimal pumpe kapacite er på 30 m3 pr. time.
Tromlen indeholder 100 liter Biomedia og kan omsætte 800 Gram foder pr. dag.
Pumpetilgang er på 2 x 63 mm.
Afgang 110 mm.
Afslamning på 40/50 mm.

BioFleece 300 papirfilter proces


BioFleece 300 papirfilter

Ingen kunde anmeldelser for øjeblikket.

Skriv en anmeldelse

Acceptér Site use cookies