The Water Cleanser (Vandrenseren) Zoom ud

The Water Cleanser (Vandrenseren)

Ny

Hold din havedam ren med denne smarte vandrenser! Findes i to størrelser:

Pond Block 200g: Til 3500 liter
Industrial Block 1kg: Til 100 m2

Flere detaljer

173,00 kr

inkl. moms

Betal med Visa, MasterCard og andre kort her
Betal med Visa, MasterCard og andre kort her

Hurtig levering

Frisk Foder

Hvad er Vandrenseren (The Water Cleanser)?
Vandrenseren beskrives bedst som en mikrobiologisk kulturpude.Hvis du kigger på vandrenseren under et kraftigt mikroskop, er det fuld af millioner af mikroskopiskekapillærer, der går fra den ene ende til den anden. Disse mikroskopiskekapillærer giver det ultimative hjem for alle de krævede gavnlige bakterier ogmikrober, der opretholder vandets sundhed. Vandrenseren giver også de nødvendige spor-elementer til mikroberne til at trives og fungere til deres optimale niveauer.

Hvordan virker det?
Gunstige bakterier og mikrober bryder naturligt ned og behandler organisk affald (overskydende foder, plantemateriale, døende alger, fiskekræft osv.) I vandsystemer. Påvirkninger fra kemikalier, forurenende stoffer og gødninger kan forstyrre den naturlige cyklus og svække de eksisterende gavnlige bakterier. Vandrenseren skaber et beskyttende miljø med alle de krævede sporstoffer, der gør det muligt for mikroberene at opdrætte og formere sig med deres optimale hastighed. Når mikroberne er genoprettet i vandsystemet, kan de derefter forbruge det organiske affald i en hurtigere hastighed.

Er vandrenseren med til at forhindre alger?
Ja! Overskydende næringsstoffer i vandet fra organisk affald kan tilskynde væksten af alger, herunder algeblomstrer. Vandrenseren accelererer spredning af gavnlige bakterier og mikrober, som indtager disse organiske stoffer. Massive algeblomstrer kræver masser af næringsstoffer; med deres fødekilde indtaget af mikroberne, sulter algerne og dør. Vandrenseren er blevet testet i over 12 år og har en gavnlig effekt på alt vandlevende liv. Derudover kan vandrenseren også bruges i damme for at mindske behovet for kemikalier.


Ingen kunde anmeldelser for øjeblikket.

Skriv en anmeldelse

Acceptér Site use cookies