Tilbud! ECO Pondchip Zoom ud

ECO Pondchip

Ny

ECO-Pondchip forbedrer dit filter

Eco Pondchip er en nyudvikling i (bevægelige) filtermedier. ECO Pondchips har sin oprindelse i den professionelle affalds vandbehandling, men de er blevet videreudviklet til brug i damme. Den grønne chip har en diameter på 20mm, og er 1 mm tyk. Den unikke overfladestruktur har en specifik overflade for bakterier af 3.500m² / m³.

Flere detaljer

449,00 kr

inkl. moms

696,00 kr inkl. moms

-247,00 kr

Betal med Visa, MasterCard og andre kort her
Betal med Visa, MasterCard og andre kort her

Hurtig levering

Frisk Foder

Eco Pondchip er en nyudvikling i (bevægelige)Pondchip filtermedier. ECO Pondchips har sin oprindelse i den professionelle affalds vandbehandling, men de er blevet videreudviklet til brug i damme. Den grønne chip har en diameter på 20mm, og er 1 mm tyk. Den unikke overfladestruktur har en specifik overflade for bakterier af 3.500m² / m³ - hvilket er i gennemsnit 5-7 gange større end traditionelle bio-ringe. Dette betyder at du skal bruge færre af disse chips end traditionelle bio ringe. ECO pondchips er meget lette, så du ikke behøver megen energi på at flytte dem (med luft og / eller vand). Dette kan reducere energiomkostningerne til luftpumper.

Anvendelse: Eco Pondchips bruges som et biologisk filter (efter en mekanisk pre-filter). Filterkammeret kan fyldes op til 60 % med Eco Pondchips. Chipsene kan også anvendes som forlængelse for eksisterende bevægelige medier. Dette resulterer i at det biologiske filters kapacitet bliver opgraderet uden yderligere ombygning. Eco Pondchips kommer i mask poser med ca. 14 liter chips. Disse 14 liter har en overflade på 50m ² / m 3 for bakterier, hvilket er tilstrækkeligt for en gennemsnitlig fiskbestand i 20m ³ damvand. Da dette medie oprindeligt er vandafvisende, anbefales det at hænge posen i dammen/filteret i et par dage, før de anbringes i filteret.


Ingen kunde anmeldelser for øjeblikket.

Skriv en anmeldelse

Acceptér Site use cookies